Tjäna 3000 kr extra per månad

Tjäna 3000 kr extra per månad

May 06, 2024

Att tjäna några tusen extra varje månad skulle det vara något som gav dig en extra guldkant på tillvaron? Här får du steg för steg instruktioner till hur du enkelt kan göra det! Jobba var du vill, när du vill och helt på dina egna villkor.


Steg 1: Registrera dig här Ja det kostar en liten slant men du binder dig inte till någonting och du kan få pengarna tillbaka om du ångrar dig inom 30 dagar. Registreringsavgiften är 230 kr och för den får du en väska, två glas, en sportflaska och en sked. Du väljer teampartner start och får 28% rabatt på vårt optimala set. Dagliga näringsprodukter du själv använder - effekter kan bland annat vara mer energi, bättre sömn och ett starkare immunförsvar. Du får även en extra produkt som gåva när du registrerar dig! (Värde 378 kr) Du betalar sedan bara för dina egna produkter varje månad, inga dolda avgifter.


Direkt du registrerar dig har du tillgång till (utan extra kostnad) och kan börja använda:

  • Din egen webbutik
  • Appar för business, utbildning och försäljning
  • Ditt backoffice där du ser dina registrerade kunder
  • 20% rabatt på hela sortimentet


Steg 2: Börja dela länken till din webbutik och prata med vänner och bekanta, jag kommer kontakta dig när du registrerat dig och ge dig all information och allt stöd du behöver för att lyckas. Du kan skicka ett mail [email protected] om du redan nu har frågor.


Du får betalt den 16:e i varje månad (eller närmaste bankdag) för allt du sålt månaden innan, jag har gjort detta i mer än 10 år och alltid fått betalt i tid. Det finns även möjlighet att få direkt betalt för försäljning i webbutiken. Vi har ett abonnemangssystem som gör att du får betalt varje månad för de kunder som tar ett abonnemang. Många vill ha det då detta är produkter man vill använda varje dag. Jag har kunder som haft abonnemang lika länge som jag själv hållit på dvs i över 10 år.


Alla kunder som handlar i din webbutik är dina, vid återkommande köp får du provision, oavsett om de har abonnemang eller inte och oavsett om du varit inblandad i deras nästa inköp eller inte.


Steg 3: Fortsätt prata och dela din webbutik, som sagt så får du utbildning eftersom och jag hjälper dig om folk har frågor. All utbildning är gratis och vi har inspelade videor du kan se så du lär dig om produkterna.


Steg 4: Kommer du i kontakt med någon som vill göra samma sak som du? Som också vill tjäna lite extra? Signa upp den personen som en Teampartner och lär henne/honom (med min hjälp) att göra exakt samma sak. Kanske har du redan nu en vän du skulle vilja jobba med?



Innan du vet ordet av så är du uppe i 3000 kr i månaden och vem vet var det kan sluta?


Vad väntar du på? Registrera dig nu direkt


Läs mer:

23 anledningar till att välja PM-International!

Hur du får mer frihet i livet