Hur du får mer frihet i livet

Hur du får mer frihet i livet

Jan 14, 2022

För mig innebär frihet att kunna styra min tid helt själv, att välja när jag vill jobba, var jag vill jobba, hur jag vill jobba och hur mycket jag vill jobba. Att bestämma över mig själv och min tid helt enkelt!

En sjö någonstans i Lappland där vi har en liten stuga som jag ibland befinner mig i när jag jobbar...


Jag tänker berätta om Network Marketing (nätverksmarknadsföring, MLM) och sluta nu inte läsa om du har förutfattade meningar om det - jag kan lova att det har jag också haft.


En del i Sverige har det för vi är färgade av 90-talets pyramidspel när vi hörde talas om många som förlorade sina pengar. Pyramidspel finns fortfarande och är självklart olagliga!


Network Marketing är något helt annat! Det har funnits sedan mitten av 1950-talet och är bara ett annat sätt att driva ett företag på.


Den "vanliga" företagen lägger en massa pengar på marknadsföring. I network marketing företag så lägger dom inte pengar på marknadsföring utan den delen ges istället till distributörerna. Det är vi som är reklampelarna. Vi får betalt för att vi säljer/rekommenderar deras produkter.


I ett Network marketing företag så måste produkten vara lite bättre än i traditionella företag. Vi som använder dem måste få märkbara resultat så att vi berättar om dem för andra. I traditionell reklam med kändisar (eller skådespelare) så använder de ju ofta inte ens själv produkterna...


Jag anser att Network Marketing är ett av de bästa sätten att driva ett eget företag. Du har väldigt låga startkostnader och kan jobba på dina villkor.


Network Marketing är en perfekt bisyssla om man vill tjäna några tusen extra i månaden, det är ett perfekt komplement till ett litet företag och det är också perfekt om man vill göra bara det och bygga upp en heltidsinkomst eller ännu mer. Det är för ALLA helt enkelt.


Några saker att tänka på när man väljer företag är:


 • Välj inte ett helt nytt företag - det är många som inte klarar det och går i konkurs och försvinner, sen finns det ju som i alla brancher skurkar även i denna branch, så om företaget är nyare kolla upp ledningen. Det är inte kul att lägga ner massor med tid för att bygga upp en inkomst och sen försvinner plötsligt ens inkomstkälla.
 • Se till att du kan stå bakom produkten. Att den är säker och av hög kvalitet?
 • Kolla även företagets etiska värderingar. Är det något du står bakom? Ger dom tillbaka - stödjer välgörenhet osv?
 • Din Sponsor. Alltså den person som rekommenderar dig att börja med företaget. Är det någon person du vill samarbeta med? Din sponsor är absolut inte viktig för att du ska lyckas - det är bara du som avgör om du lyckas eller inte men det är roligt att ha en sponsor man kan samarbeta med.
 • Se till att dom inte har någon minimumförsäljning för att du ska få betalt eller att deras marknadsföringsplan är orättvis. (Marknadsföringsplanen/bonusplanen är den som avgör hur mycket betalt man får)
 • se till att du inte behöver hålla lager själv och ligga ute med en massa pengar, företaget ska sköta distributionen till kunden, så man bara behöver ha lager om man vill.


Företaget jag jobbar med heter PM International och är ett tyskt företag som grundades 1993, dotterbolaget PM Sweden grundades 2003. Jag började med dem endast för att vara kund men älskade produkterna så mycket att jag inte kan låta bli att rekommendera dem.


Jag söker dig som vill något mer i livet! Som känner att hjälpa andra människor till en bättre hälsa och eventuellt en bättre ekonomi är något som känns roligt. Jag bryr mig inte om bakgrund, ålder eller utbildning. Jag bryr mig inte om ifall du är vit, svart, grön eller lila. Jag bryr mig inte om ifall du pratar flytade svenska, förstår du det jag skriver här så räcker det alldeles utmärkt för att vi ska förstå varandra. Jag hjälper alla som förstår svenska eller engelska.


Jag bryr mig inte om var du bor, om du är gift eller har några barn.


Jag bryr mig bara om att du är positiv, nyfiken och social. Att du är läraktig och att du tar action på det DU bestämmer dig för att göra. Att du inte säger att du ska göra en massa saker som du sen aldrig gör. Att du gillar att ha roligt! Livet går ganska mycket ut på att ha roligt tycker jag.


Jag bryr mig heller inte om vilka mål du har, oavsett om du vill tjäna tusen kronor extra i månaden eller om du vill jobba mot ekonomisk frihet så är du välkommen. Jag hjälper dig i den utsträckning du själv gör det du ska. Självklart gör man inte lika mycket varje vecka om man vill tjäna 1000 kronor som om man vill tjäna en miljon men jag finns här vilket ditt mål än är. Huvudsaken är att du tar action som jag skrev ovan!


Pengar är inte allt här i världen men dom kan köpa dig en hel del frihet...


Våra produkter - Fitline


Näring- och hudvårdsprodukter som är helt fantastiska Jag får resultat varje dag. Det är som att jag fått en ny medvetandenivå om hur jag kan må och då vill jag ju inte tillbaka till hur jag mådde innan även om jag ansåg mig vara frisk då också. Jag får ENERGI!


Både näringen och hudvården har helt naturliga ingredienser av högsta kvalitet och är testade i högre grad än de flesta andra produkter. Dom tillverkas enligt samma standard som läkemedel. Produkterna är även med på Kölner liste vilket är en lista som visar garanterat dopingfria produkter så många elitidrottare använder dem. (och vi vet ju hur noga de är med vad de stoppar i sig)


Vad erbjuder jag dig?

Hjälp att starta ditt eget företag inom hälsa och livsstil tillsammans med PM-International och med min hjälp.
Allt detta ingår:

 • en färdig affärsidé
 • egen webshop färdig att använda
 • en mentor (jag) som vill att du lyckas och finns där för dig i den utsträckning du behöver.
 • ett helt team med olika kunskapsområden som hjälper dig!
 • facebookgrupper för dina kunder med stor chans till "passiv" merförsäljning
 • utbetalningar varje månad utefter din prestation - från allra första kund
 • den utbildning du behöver
 • utveckling
 • en del av varje produkt du säljer (och köper) går till välgörenhet och företagets fadderbarn.
 • möjligheten att skaffa kunder över i princip hela världen.
 • möjligheten att jobba från var du vill
 • möjligheten att jobba med vem du vill
 • möjligheten att följa med på en gratis semesterresa inom Europa en gång per år
 • möjligheten att köra en egen splitterny BMW
 • möjligheten till andra resor
 • möjligheten att pensionsspara väldigt förmåndligt

med mera...


Jag när jag hämtade min nya bil


Kolla in företaget här och registrera dig direkt!Jag kontaktar dig när du registrerat dig så tar vi det därifrån. Du binder dig inte till någonting alls vare sig med mig eller med företaget.


Är du inte redo att registrera dig direkt utan har några funderingar först skicka mig ett mail: [email protected]

Väljer du att registrera dig direkt så ta alternativet under Teampartner Start med 3x(PowerCocktail + Restorate Portionspåsar). Det är en liten registreringsavgift där det ingår en goodiebag, sen betalar du endast för de produkter du själv använder och du kan börja tjäna pengar direkt du registrerat dig.


Klicka här för att registrera dig.


Observera att du startar ett abonnemang och får hem en låda för tre månader och betalar för en månad i taget på autogiro eller med kort. Men du har 30 dagars nöjd-kund garanti så du kan testa i 30 dagar och se om det är något för dig och annars få pengarna tillbaka. Efter det så får du hem en låda var tredje månad med tre nya månader så länge du själv vill. Superenkelt att avsluta eller pausa abonnemanget, du binder dig inte till något.