Varför Fitline?

Varför Fitline?

Apr 23, 2024

Jag har använt kosttillskott från Fitline i över tio år. Jag kan inte tänka mig en dag utan min Powercocktail på morgonen och min Restorate på kvällen.


Hela Fitlines produktserier (kosttillskott och hudvård) bygger på att ge din kropp det allra bästa. Det den behöver för att blomstra.


Det är inte helt lätt att få i sig all näring vi behöver från maten idag så ett tillskott är nödvändigt för att man ska leva sitt bästa liv.


När du inte har tillräckligt med näringsämnen så fungerar inte kroppen som den ska, den kan inte läka sjukdomar och skador lika effektivt och du har lägre energi. Du sover kanske inte så bra som du kan göra och har en massa olika krämpor som huvudvärk, ledvärk, magproblem, ångest osv.


Näring i vilken form den än kommer hjälper din kropp att läka och att laga sig själv.


Du är faktiskt självläkande om din kropp har rätt förutsättningar.


Jag var själv inte ett dugg intresserad av hälsa och kosttillskott när jag började med Fitline. Men jag hade en vän som har en kronisk sjukdom och jag såg vad som hände med henne. Energin hon fick...


Jag tänkte energi behöver jag ju så jag gav det en chans och det har jag inte ångrat. Första natten sov jag och vaknade utvilad trots att jag steg upp tidigt. Detta hände typ aldrig, jag har varit väldigt morgontrött hela mitt vuxna liv. Till jag hittade Fitline.


Jag kan inte radda upp alla resultat jag fått trots att jag ansåg mig vara frisk innan jag började. Jag får inte göra det - det finns lagar att man inte får komma med hälsopåståenden. Även om dom är sanna.


Jag tror dock inte att vad Fitline har gjort för mig kommer det att göra för dig. Vi är alla unika och har olika krämpor och problem som våra kroppar kämpar med.


Jag lovar inte att du kommer bli botad från någonting alls. Men jag lovar att din kropp får mycket bättre förutsättningar att läka sig själv. Och jag kan nästan garantera att du får mer energi och sover bättre.Fitline innehåller ingenting konstigt. Det är bara näring från frukt och grönt. I en perfekt kombination för att kroppen ska kunna tillgodogöra sig näringen även om matsmältningssystemet inte fungerar riktigt som det ska.


Allt är vattenlösligt så det din kropp inte behöver kissar du ut. Till skillnad från andra kosttillskott där du kissar ut det din kropp inte klarar av att ta upp.


Upptaget är lite olika på olika näringsämnen normalt men vid andra kosttillskott och ur maten tar du upp 2-35% av näringen du stoppar i munnen och använder du Fitline tar du upp 95-98% av näringen... Vilket är en enorm skillnad!


Detta på grund av ett patenterat koncept som heter NTC - näringstransportkonceptet. Ett patent får man bara om man kan bevisa att något fungerar som man säger att det gör och att det är helt unikt - dvs inte finns någon annanstans. Företaget som tillverkar Fitline har över 70 patent på olika produkter och olika delar av produkterna.


Företaget heter PM-International och är det snabbast växande företaget i branchen och har så varit de senaste fyra åren vilket är helt unikt! Så något gör de ju rätt...


Men ta inte mitt ord för det. Testa själv och upplev dina egna resultat!


Vad behöver du?


Optimalsetet är grunden och innehåller allt du behöver för att fylla näringsluckorna i maten. Det består av en morgondrink Powercocktail som innehåller vitaminer, guarana, pro- och prebiotika, fibrer och mycket mer. Du får Energi och en bättre fungerande mage och tarm vilket bland annat stärker immunförsvaret. Restorate innehåller mineraler och vitamin D. En god drink du tar på kvällen och den ger dig bland annat en bra sömn och återhämtning. Beställ här


Activize Oxyplus ger dig energi! Den innehåller ett B-vitaminkomplex och Guarana som ger energi, koncentration och fokus! Activize är en del av Powercocktail men tas med fördel extra under dagen. Eller om du inte använder Powercocktail kan du ta den på mogonen. Ta den när du vill och behöver helt enkelt! Köp två så får du fri frakt Beställ här


Extra tips: Beauty - vår kollagenprodukt. Innehåller kollagenpeptider och andra näringsämnen som stöttar upptaget av kollagenet och optimerar hur kroppen kan använda det. Kollagen bildas naturligt i våra kroppar men efter 30 års ålder så börjar produktionen avta, det är därför vi blir rynkiga och får sämre kvalitet på hår och naglar så småningom. Vi har även mycket kollagen i tarmsystemet och i våra leder så testa och se vad som händer med dig! Beställ här


Det ingår rådgivning, tips och svar på alla dina frågor när du beställer. Du kommer få ett mail av mig där jag erbjuder dig det. Detta är självklart helt gratis och bara en liten bonus.


Har du frågor innan du beställer så skicka ett mail: [email protected]