23 anledningar till att välja PM-International!

23 anledningar till att välja PM-International!

Apr 29, 2024

Om du vill tjäna lite extra pengar varje månad eller jobba dig upp till en hel månadslön (eller mer) så rekommenderar jag PM-International som samarbetspartner.


  1. Du tjänar pengar från första kund
  2. Det finns inga minimikrav till försäljning varje månad (och heller inget maxtak) - Du jobbar alltså helt på dina villkor, online eller offline eller båda. Vad som passar dig.
  3. PM har tilldelats titeln snabbast växande direktförsäljningsföretag för fjärde gången i rad, som det första företaget i historien!
  4. Största företaget i branchen i Sverige.
  5. Näringstillskott och hudvård av högsta kvalitet och väldigt effektiva vilket betyder återkommande kunder.
  6. Ett abonnemangssystem för kund som gör att du får betalt varje månad år ut och år in. Jag har kunder som använt produkterna lika länge som jag dvs över 10 år...
  7. En egen webbutik som du kan börja använda direkt du registrerat dig. Du kan alltså skaffa din första kund inom några minuter.
  8. En kund som handlat via din webbutik och går tillbaka och handlar igen är din, även om dom inte använder sig av länken till just din webbutik andra gången. Du har sålt in kunden så du får provisionen oavsett om du varit delaktig i deras besult att handla igen eller inte.
  9. Det finns appar både för kunder och för dig som distributör (dessa är gratis)
  10. Du kan kvalificera dig för resor - vi åker t ex på en semester till Kroatien i september. Helt betald av företaget.
  11. PM-International är ett tyskt företag som grundades 1993 och har växt varje år sedan dess.
  12. Trippel A-rating och inga lån, viktigt att veta! Om man lägger tid på att sälja in deras produkter vill man ju veta att man får betalt - jag har gjort detta i tio år och fått betalt i tid varje månad!
  13. Familjeägt företag där ägaren tar besluten dvs inga investerare som vill tjäna snabba pengar.
  14. Låg startkostnad, endast en engångsavgift på 230 kronor. Förutom det så betalar du bara för produkterna du själv använder. I startkostanden ingår en väska med en sportflaska, två glas och en sked. Du får även en produkt värd 378 kr med din första beställning. Du får minst 20% rabatt på produkterna som distributör.
  15. Du behöver inte ligga på ett lager (om du inte vill) Kontoret i Sverige skickar beställningarna till dina kunder. Så inga investeringskostnader.
  16. Runt om i världen så är det många nätverkare som byter företag till PM just nu eftersom dom är så stabila. Nu är rätt tidpunkt att börja!
  17. över 3 miljarder dollar i omsättning 2023
  18. Varje produkt som säljs bidrar till de över 6000 fadderbarn som företaget har genom World Vision.
  19. Du kan kvalificera dig för att få marknadsföringsbidrag för att köra en helt ny BMW genom vårt bilprogram.
  20. Förrutom supporten från PM så får du får allt stöd och hjälp du behöver av mig. Jag och vårt team vill att du ska lyckas.
  21. Du har inget att förlora. Du kan registrera dig och testa i 30 dagar, testa sälja och testa använda produkterna. Är du inte nöjd så får du pengarna tillbaka.
  22. Du kan närsomhelst avsluta om du senare ångrar dig. Du binder dig inte till någonting och har inget krav på att sälja visst mycket.
  23. Den som tar action lyckas. Du kommer nå dina mål. Det finns inga begränsingar annat än dina egna. Vill du tjäna 5000 kr extra i månaden eller vill du byta ut ditt heltidsjobb? Du väljer och ditt engagemang avgör.



Registrera dig här och sätt igång direkt eller skicka mig ett mail om du har frågor först: [email protected]. När du registrerat dig kommer jag vara tillgänglig för dig när du behöver!


Vill du läsa mer om nätverksmarknadsföring och att jobba med mig så kan du göra det här.


Vill du veta mer om våra unika produkter kan du läsa här.