Mitt liv är perfekt även när det inte är det

Mitt liv är perfekt även när det inte är det

Feb 24, 2022

Jag behövde lite inspiration för ett nytt blogginlägg och mina ögon föll på detta citat:

Visst är ditt liv perfekt eller hur? Det borde vara det för det är du som har valt det, det är du som har gjort de val som sett till att du hamnat där du är just nu. Om du inte medvetet skapat det liv du befinner dig i nu utan levt ur rädsla och en tanke på "är det så här livet ska vara?" så är det inte försent att göra en förändring.


Ett steg kan faktiskt vara att leva efter det där citatet. Du har bra saker i ditt liv det är jag helt övertygad om. Fokusera på dem, fokusera på det som är lyckat och det du vill ha mer av. Fokusera på det "perfekta" även när situationen inte är helt perfekt.


Om du följer min blogg kanske du tycker att jag upprepar mig men faktum är att vi människor är lite tröga och behöver höra saker många gånger innan dom verkligen går in. Vi behöver också höra det på rätt sätt så jag säger det på olika sätt. Allt går tillbaka till samma sak. Var glad, var lycklig, var tacksam för det du har, fokusera på det positiva. Gör rätt val. Då får du också ett positivt liv.


Du får det liv du vill ha och det liv du drömmer om. Men viktigast av allt. Du är glad, lycklig och tacksam i nuet, innan det liv du drömmer om dyker upp. Du blir inte lycklig när du når ditt drömliv. Du når ditt drömliv om du är lycklig.


Så vad kan du göra just nu för att livet ska vara lite mer perfekt? Vill du ha mer frihet kan du läsa det här blogginlägget.