Hur ser ditt drömjobb ut?

Hur ser ditt drömjobb ut?

Jan 14, 2022

Vad vill du göra?

Hur vill du jobba?

När vill du jobba?

Med vem vill du jobba?


Om du svarar på dessa frågor hur många stämmer överens med vad du gör idag? Vad kan du göra för att ändra det?


Mina svar:

Jag vill hjälpa kvinnor skapa sina drömliv, göra det dom alltid velat och komma bort från vardagslunken

Jag vill jobba online med dator och telefon, från det ställe där jag befinner mig just nu

Jag vill kunna jobba när jag vill, om det är soligt vill jag kunna ta en paus och om det regnar vill jag jobba mer. Jag vill styra min tid helt själv

Jag vill jobba med motiverade, målmedvetna och positiva kvinnor.


Jag har uppfyllt merparten av det jag skrev ovan. Jag bestämmer helt själv när och hur jag jobbar, jag bestämmer med vem jag jobbar. Jag söker bara fler motiverade kvinnor att hjälpa.


Jag tror inte det finns ett drömjobb och en livsstil som passar alla. Vi är alla olika och en del trivs med att vara anställda och gillar konkurensen och den höga pulsen på en stressig arbetsplats.


Många är dock på fel arbetsplats. Dom tror att dom är fast där, dom hatar sitt jobb och därför tar dom sig inte vidare.


Trixet med allt är att göra sitt bästa och ha roligt. Om du älskar att designa hus men är fast med att koka kaffe åt en arkitekt eller om du vill vara ko-bonde men jobbar med att ta hand om höns eller kanske vill du vara brandman men har hamnat som dagisfröken. Oavsett vilket så finns det en väg framåt. Om du ger det ditt allt och är POSITIV. Våra tankar och känslor tar oss vidare i livet så enkelt är det. Positiva tankar, positiva känslor = positivt liv.


Så bara försök att sluta klaga, sluta längta efter nästa semester innan den ens har slutat. Njut av livet som det är nu! Gör ditt allra bästa på jobbet och se det positiva som faktiskt finns.


Du får förmodligen lön för det du gör så du kan betala hyran, även om lönen kanske är för liten så får du något. Se de positiva sakerna som finns och gläds åt dem. Jobba hårt och gör allt du kan så kommer det att komma andra möjligheter för dig.


Grejen är att om du bara ser det negativa och dåliga med allt så är du inte öppen för att se möjligheterna som faktiskt finns. Du blir inte lycklig när du nått ditt mål. Om du är lycklig når du ditt mål...


Ett problem kan vara att man inte har energi till att vara positiv, att man inte orkar stressa omkring och utföra arbetsuppgifter som är tråkiga. I de fallet så rekommenderar jag en energiboost. Här kan du läsa mer om min favorit för att få lite extra energi.


Jag har skapat mig det arbete jag vill ha, eller jag är egentligen i processen att skapa det. Jag vet vad jag vill och jag jobbar för det men som allt annat tar det lite tid. Är man dock inte beredd att lägga ner några år på att bygga upp något så kan man ju alltid använda sin tid till att gå till ett jobb man avskyr och klaga på det för alla som vill lyssna...


Vad än ditt drömjobb är - börja jobba för det. Vill du starta ett eget företag gör det. Vill du ha en annan anställning börja se dig om efter det. Kanske behöver du en utbildning?


Och vad du än vill göra se till att göra det jobbet du har nu på ett profesionellt, POSITIVT och effektivt sätt. Jag lovar det kommer att göra så att du kommer vidare mot dina drömmar fortare.


Är dina svar på de frågor jag ställde i början liknande mina så hör av dig. Jag söker positiva actiontagare att hjälpa framåt.


Här kan du läsa om ett tips för hur du kan få mer frihet i livet.