Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Vad gör vi?

Frihet, Säkerhet, Oberoende

Näring, Syre och Vatten

Din kropp behöver det för att fungera. Får du i dig tillräckligt?

Jobba på dina villkor

Antingen du vill tjäna lite extra i månaden eller på sikt ersätta din lön så kan vi hjälpa dig!

Skogsbruk

Därav trädet i loggan 😁

Mer information kommer snart! Vid frågor skicka ett mail till [email protected]

Choose a job you love and you'll never have to work a day in your life! ~ Confucius

Tjänster

Just nu tar jag inte emot nya kunder vare sig det gäller hemsidor eller bokföring. Om du vill läsa mer om att jobba med mig för att tjäna några tusen extra i månaden kan du läsa här!

Jag kan varmt rekommendera Karin. Hon hjälper mig med både hembutik och bokföring. Jag uppskattar Karins lyhördhet över mina önskemål av hembutik samtidigt som hon kommer med egna tankar och idéer. Hon är otroligt snabb och effektiv. I bokföringen har hon på ett pedagogiskt sätt förklarat för mig då jag har önskemål om att delvis vara delaktig för att lära mig.

Olivia Täng, Olivias Livsdesign

Det är en ynnest att få jobba med Karin. Med Karins engagemang och kunskap fick jag hjälp att bygga en hembutik utefter mina önskemål. När hon även började hjälpa mig med min bokföring var det som en tyngd släpptes från mina axlar. Hon är otroligt lyhörd och hjälpsam samtidigt som hon delar sin kunskap så att jag också kan lära mig. Hon har ett otroligt tålamod och jag uppskattar hur hon påminner mig mer än en gång när det är något jag missat. Jag kan varmt rekommendera ett samarbete med Karin.

Emelie Lindberg, La Vida Loca Lifestyle

Jag uppskattar varmt Karins kunskap och hjälpande hand i vårt samarbete kring att bygga upp min hembutik. Hon visar och förklarar lugnt och tydligt för att hjälpa mig stå på mina egna ben. Karin är noggrann och effektiv. Jag får snabbt svar och hon är en räddande ängel när det händer att saker och ting tokar till sig digitalt.

Angelica Andersson, Vägar till förändring© designyourlife.se