Tjäna extra pengar

Tjäna extra pengar

Jan 03, 2024

Skulle du vilja tjäna lite extra pengar helt på dina villkor? Du väljer helt när du vill jobba, hur mycket och var. Du väljer hur mycket du vill tjäna. Det är bara du som sätter gränserna.


Vad innebär frihet för dig? För mig innebär frihet att kunna styra min tid helt själv, att välja när jag vill jobba, var jag vill jobba, hur jag vill jobba och hur mycket jag vill jobba. Att bestämma över mig själv och min tid helt enkelt!


Samarbeta med mig och ett världsledande företag inom hälsa. Det enda företaget i branchen som vuxit de tre senaste åren. 2023 var omsättningen i världen över 3 miljarder dollar.


Företaget heter PM International och är ett tyskt företag som grundades 1993, dotterbolaget PM Sweden grundades 2003. Jag började med dem endast för att vara kund men älskade produkterna så mycket att jag inte kunde låta bli att rekommendera dem.


Jag söker dig som vill något mer i livet! Som känner att hjälpa andra människor till en bättre hälsa och en bättre ekonomi är något som känns roligt. Jag bryr mig inte om bakgrund, ålder eller utbildning. Jag bryr mig inte om ifall du är vit, svart, grön eller lila. Jag bryr mig inte om ifall du pratar flytade svenska, förstår du det jag skriver här så räcker det alldeles utmärkt för att vi ska förstå varandra. Jag hjälper alla som förstår svenska eller engelska.


Jag bryr mig inte om var du bor, om du är gift eller har några barn.


Jag bryr mig bara om att du är positiv, nyfiken och social. Att du är läraktig och att du tar action på det DU bestämmer dig för att göra. Att du inte säger att du ska göra en massa saker som du sen aldrig gör. Att du gillar att ha roligt! Att du gillar att prata med människor! Livet går ganska mycket ut på att ha roligt tycker jag.


Jag bryr mig heller inte om vilka mål du har, oavsett om du vill tjäna tusen kronor extra i månaden eller om du vill jobba mot ekonomisk frihet så är du välkommen. Jag hjälper dig i den utsträckning du själv gör det du ska. Självklart gör man inte lika mycket varje vecka om man vill tjäna 1000 kronor som om man vill tjäna en miljon men jag finns här vilket ditt mål än är. Huvudsaken är att du tar action som jag skrev ovan!


Pengar är inte allt här i världen men dom kan köpa dig en hel del frihet...


Våra produkter - Fitline


Näring- och hudvårdsprodukter som är helt fantastiska Jag får resultat varje dag. Det är som att jag fått en ny medvetandenivå om hur jag kan må och då vill jag ju inte tillbaka till hur jag mådde innan även om jag ansåg mig vara frisk då också. Jag får ENERGI!


Både näringen och hudvården har helt naturliga ingredienser av högsta kvalitet och är testade i högre grad än de flesta andra produkter. Dom tillverkas enligt samma standard som läkemedel. Produkterna är även med på Kölner liste vilket är en lista som visar garanterat dopingfria produkter så många elitidrottare använder dem. (och vi vet ju hur noga de är med vad de stoppar i sig)


Vad erbjuder jag dig?

Hjälp komma igång tillsammans med PM-International. Du registrerar dig för endast 230 kr (och för det får du en väska, två glas, en sked, en sportflaska samt vår bästsäljande produkt Activize. Värt drygt 500 kr).
Utöver det så betalar du endast för de produkter du använder. Vi använder alla det vi säljer - hur ska man ärligt kunna rekommendera något man inte gillar? Du betalar 986 kr per månad (bara produkterna du får då är värda 1315 kr)
Allt detta ingår:

 • en färdig affärsidé
 • egen webshop färdig att använda - du kan starta direkt!
 • en mentor (jag) som vill att du lyckas och finns där för dig i den utsträckning du behöver.
 • ett helt team med olika kunskapsområden som hjälper dig!
 • facebookgrupper för dina kunder med stor chans till "passiv" merförsäljning
 • utbetalningar varje månad utefter din prestation - från allra första kund
 • den utbildning du behöver
 • utveckling
 • en del av varje produkt du säljer (och köper) går till välgörenhet och företagets fadderbarn.
 • jobba online eller offline eller en kombination av båda
 • möjligheten att skaffa kunder över i princip hela världen.
 • möjligheten att jobba från var du vill
 • möjligheten att jobba med vem du vill
 • möjligheten att följa med på en gratis semesterresa inom Europa en gång per år
 • möjligheten att köra en egen splitterny BMW
 • möjligheten till andra resor
 • möjligheten att pensionsspara väldigt förmåndligt

med mera...Registrera dig nu!Jag kontaktar dig när du registrerat dig så tar vi det därifrån. Du binder dig inte till någonting alls vare sig med mig eller med företaget.


Är du inte redo att registrera dig direkt utan har några funderingar först skicka mig ett mail: [email protected]Klicka här för att registrera dig.