Business Tips

Till alla småföretagare

passar alla oavsett inriktning på företaget!

(är du inte småföretagare än - läs vidare detta kan även vara något för dig)

Jag tänkte berätta om hur du med ett litet företag kan dryga ut inkomsten när du får mycket avbokningar eller har för lite att göra helt enkelt. Hur du på dina egna villkor kan hjälpa människor till en bättre hälsa - även om du i ditt företag inte jobbar med hälsa.


och på sikt bygga upp en relativt passiv inkomst i ditt företag.


Detta är för dig som:

  • Söker en färdig affärsidé att lägga till i ditt befintliga företag (eller söker en affärsidé till ett helt nytt företag)
  • Söker något du kan lägga tid på när du har tid över, när du vill och hur du vill
  • Söker något utan minimikrav och utan stora investeringar (du behöver inte hålla lager - om du inte vill)
  • Söker stöd och hjälp att komma igång och idéer hur du kan implementera detta i ditt företag
  • Kan tänka dig att jobba med människor och hjälpa dem till ett bättre mående och ett bättre liv
  • Vill ha ett helt kravfritt tillfälle till extra intäkt. Endast du ställer kraven på dig själv.


Jag jobbar med ett företag som heter PM International som säljer kosttillskott och hudvårdsprodukter av allra högsta kvalitet. Jag har själv använt dessa produkter sedan januari 2014 och jag kan inte tänka mig en dag utan dem!


Det är helt fantastiskt att kunna hjälpa människor så som vi kan med våra produkter. Att höra alla resultat som folk faktiskt får. Att få tacket för att man "bara" berättade att dessa kosttillskott existerar.


Några korta citat från användare (resultat kan aldrig garanteras när det gäller kosttillskott):

"Min mage fungerar så mycket bättre"

"Jag har fått tillbaka min energi"

"Jag sover så mycket bättre"


Investeringen du gör för att börja jobba med oss är 230 kronor. Det ingår då en väska, en sportflaska, två glas, en sked, broshyrer och en Activize Oxyplus (för energi, koncentration och fokus) Totalt värde drygt 500 kr.


Inga dolda avgifter, det enda företaget vill är att du själv använder produkterna. Så du tar ett abonnemang på powercocktail och restorate för 958 kr/månad (ingen bindningstid) och får uppleva de resultat vi får från produkterna. (ordinarie pris på de produkterna är 1330 kr per månad)


Dina resultat kan vara mer energi, en bättre fungerande mage, en snabbare återhämtning och en bättre sömn.

*Kosttillskott botar inga sjukdomar eller krämpor men det ger din kropp mer näring och din kropp behöver bland annat näring för att själv kunna läka.


Vi ser ofta snabba och väldigt stora resultat på människor men det är som sagt var och ens kropp som gör jobbet.


"Bara" mer energi är guld värt för de flesta....


Du behöver inte hålla lager (om du inte vill) utan det du säljer skickas till dina kunder direkt från det svenska kontoret i Ängelholm. Eller, om du känner folk i andra länder, från deras närmaste kontor. Du kan på detta sätt hjälpa människor i hela världen om du skulle vilja det.


Vi jobbar mest med abonnemang eftersom de flesta vill ha sina kosttillskott varje dag, varje månad och har de ett abonnemang får du betalt varje månad för kunden du sålt in en gång. Du kan alltså bygga upp en inkomst som är relativt passiv i framtiden. (Kundvård behövs ju dock alltid!)


Ett superbra komplement till ditt befintliga företag då du själv bestämmer hur mycket tid du vill lägga ner och framförallt när du har tiden. Kan även vara din enda inkomstkälla i ett företag på sikt. De enda begränsningar som finns är de du ställer själv.

Produkterna heter Fitline och är verkligen premiumprodukter.


Dom tillverkas i Tyskland enligt GMP-standard (samma regelverk som vid tillverkning av läkemedel - alltså strängt!). Resultat, Kvalitet och Säkerhet är vad dessa produkter står för.


Vill du hjälpa människor till en bättre hälsa och ett friare liv är detta perfekt. Du behöver inte vara någon "hälsonörd" (jag är definitivt inte det)


Låter detta intressant och du vill du veta mer så skicka ett mail till mig så tar vid et därifrån. [email protected]


Om du vet redan nu känner att du att du vill köra igång och prova direkt så registrerar du dig här du kan testa produkterna 30 dagar och om du upptäcker att detta inte är för dig så får du alla pengar tillbaka. Du har alltså inget att förlora på att prova och se om det är något du vill ta in i ditt företag!


OBS! Om du är över 50 år så kommer du att få förslag på att utöver Powerocktail och Restorate att köpa en produkt som heter Generation 50+. Vi rekommenderar även denna - den innehåller Omega 3, Q10, Lutein och Röd Ginseng. Vill du inte ta den så klicka på knappen just under som det står Alternativ på och välj Powercocktail och Restorate som är de produkter jag nämnde ovan för 912 kr. Man får hem en låda för tre månader i taget och betalar varje månad via autogiro eller kort.