Hur är det ens möjligt

Hur är det ens möjligt

Feb 10, 2022

Om vi behöver näring syre och vatten för att överleva, varför är det inte prioriterat i dagen samhälle? Dom säger att maten räcker. Att det vi köper i livsmedelsaffären ger oss tillräckligt med näring.


Hur är det då möjligt att människor som är sjuka - alltså har diagnostiserade sjukdomar mår bättre när dom använder kosttillskott?

Hur är det möjligt att en person som är sjukpensionär efter en utmattning och själv sa att "hjärnan hänger inte med", "jag kan inte koncentrera mig", "jag kan inte umgås med folk - jag orkar inte" plötsligt efter några månader med extra näring i form av kosttillskott inte har dessa problem som personen dragits med i massor av år.


Hur kan en mage som jäklats dom senaste 40 åren av en människas liv plötsligt fungera mycket bättre?


Hur kan en person som har haft ont i huvet någon gång i veckan plötsligt sluta ha ont i huvudet?


Hur kan en person som åkt på varenda förkylning, influensa och magsjuka som ens kommit i närheten helt plötsligt klara sig från det mesta?


Hur kan någon som har diabetes minska sitt medicin- och/eller insulinbehov?


Nej kosttillskott botar inga sjukdomar, det läker ingenting i din kropp, kosttillskott är inte medicin MEN din kropp är självläkande. Den kan ta hand om det allra mesta den råkar ut för om den har rätt förutsättningar - och om det inte gått för långt vilket det gjort för många i dagens samhälle eftersom barn ibland redan har näringsbrist när de föds.


Men även om det gått för långt så man redan fått en sjukdom som kroppen inte klarar att läka även om man får de allra bästa förutsättningar så kan man ändå må bättre och bli starkare. Näring, Syre och Vatten här helt essentiellt och NEJ maten räcker inte till.


Nu är ju inte näring, syre och vatten det enda man behöver. Det är fler bitar vi behöver ta hand om men hur ska man orka det om man inte har någon energi?


Jag skulle vilja säga att jag är beroende av mina kosttillskott. Men det är inget dåligt beroende. Det är inget som gör att jag får abstinesbesvär om jag inte använder dem, jag klarar mig utan, men varför skulle jag vilja?


Jag är beroende av hur dom får mig att må, jag är beroende av energin jag får och jag är beroende av vetskapen att dom troligen gör så att jag håller mig friskare än jag skulle gjort annars. Jag är beroende av att jag inte tappar lika mycket hår som utan, jag är beroende av att jag slipper halsbränna, jag är beroende av att inte ha ont i huvudet jämt.


Jag är dessutom beroende av resultaten min familj får. Att slippa mediciner (eller minska på dem) att ha energin och få gå på toaletten ordentligt, att inte ha ont i magen jämt och att slippa PMDS mardömmar och depression.


Jag är beroende av att må bra och att folk i min omgivning mår bra!


Kosttillskott fungerar inte säger en del...


Jasså... Om jag får resultat, om jag ser att min familj och mina vänner får resultat och vi alla får resultat på olika krämpor - eller bara så enkelt som mer energi. Varför skulle det inte fungera? Vi vet att vi behöver näring och det finns forskning på hur dåligt med näring det är i maten nuförtiden.


Kosttillskott med helt naturliga ingredienser från frukt och grönt. Varför skulle vi inte få höja dem till skyarna? Det finns inte ens några biverkningar! Eller jo - man kan få biverkningar av överdosering av kosttillskott (eller överdosering av "vanlig" mat). Lagom är alltid bäst!


Kosttillskott botar inga sjukdomar, det är bara mat och kan inte göra något för din kropp måste jag säga när jag berättar om dem. Ja det är sant men också en lögn.


Kosttillskott kan ge din kropp de förutsättningar den behöver för att läka den sjukdom du har. Precis som "vanlig" mat som innehåller tillräckligt med näring. Det är jag personligen fullt övertygad om MEN jag kan inte lova något eftersom vi alla är olika, vi har alla olika bagage och det är massor med saker som spelar in - DIN kropp gör jobbet.


Däremot så kanske du kan få må lite bättre och få lite mer energi. Eller så kanske du inte redan har en sjukdom. Du kanske bara har småkrämpor. Tänk om du skulle slippa någon av dem? Tänk om du skulle kunna bygga upp din kropp och slippa få dem utvecklade till sjukdomar? Krämporna blir sjukdomar om vi inte gör något...


Det finns såklart kosttillskott och kosttillskott. Vissa ger ingen effekt, vissa innehåller mineraler med för stora molekyler så att kroppen inte ens kan ta upp dem, de hamnar bara i toaletten. Vissa behöver mycket kraft av kroppen för att ta hand om, spjälka och omvandla till den form som kroppen kan använda.


Det finns också de som är lätta för kroppen att ta upp. Som ger resultat inom några minuter. Som har ett helt vetenskapligt råd av välkända läkare och forskare bakom sig. Som är färdiga så du får de näringsämnen du behöver i rätt relation till varandra - så kroppen verkligen kan använda dem.


Dom säljs också med en personlig kontaktperson så du får hjälp med dosering och vad som är bäst för just dig. Jag är en sådan kontaktperson så om du känner dig nyfiken hör gärna av dig [email protected]


Kom dock ihåg att jag lovar inga resultat, det kan ingen göra. Jag berättar bara vad jag ser i mig själv och andra.


Det enda sättet att veta om det fungerar för dig är att prova! Upplev Resultat! Tänk om du bara får lite mer energi?