Livsstil

Varför du borde handla från ett Network Marketing Företag

Det är många som fortfarande tror att network marketing (nätverksmarknadsföring) och pyramidspel är samma sak. Det har jag också trott tidigare i livet. Men det är helt olika saker. Pyramidspel är olagliga för det första, dom kommer att kollapsa och bara folket på toppen kommer tjäna pengar.


Network Marketing är bara ett sätt att sälja varor, ett system som funnits sedan 1950-talet. Pengarna som "vanliga" företag lägger på reklam lägger Network Marketing företagen på bonusar till sina distributörer istället. Distributörerna är reklampelarna.


Ett vanligt missförstånd är också att du måste sälja varorna själv för att handla. Det är absolut inte sant, du handlar som av vilket annat företag som helst och är en helt vanlig kund men med många fördelar!


  1. Produkten är oftast bättre, för att distributören ska kunna berätta om den så behövs resultat. Man behöver ha något att säga! Vilket innebär att du också kan få de resultat du söker.
  2. Du får en kontaktperson som hjälper dig, finns där för dig och svarar på frågor. En person som använder de produkter du köper, kan dem och vill hjälpa dig få resultat!
  3. Du stödjer en person som vill skapa sig ett bättre liv genom att tjäna lite extra utöver sitt "vanliga" jobb eller som vill ha mer frihet i livet och kanske skapa sig en heltidsinkomst med sitt eget företag.


Självklart finns det dåliga företag också. Precis som i alla brancher så se dig för precis som med allt annat du handlar men i och med att du har en riktig människa som använder produkterna att prata med så kan du få hjälp med det du behöver.


Jag får ofta frågan "om dina kosttillskott är så bra som du säger varför säljs dom inte i hälsokostaffär eller på apotek" för det första är det ingen kvalitetsstämpel att säljas på apotek. Det var rätt nyligt en artikel om farliga ämnen i kosttillskott som såldes på apotek. För det andra så förlorar ju kunden då den personliga kontakten. Personen som jobbar på hälsokosten eller apoteket kan omöjligt använda alla olika produkter hon säljer. Varför rekommenderar hon ett visst märke? Kanske det hon får högst provision på denna vecka? Inte vet jag...


Genom att sälja genom nätverksmarknadsföring så får man genuina säljare som själva använder produkterna. Som har erfarenheten. Som också har ett helt team i ryggen med mycket bred erfarenhet och kunskap om just deras varor. Kunden får alltid hjälp, råd och tips. Detta är superviktigt när det gäller kosttillskott, kanske mindre viktigt när det är andra varor som plastburkar och barnkläder MEN det är alltid kul att ha en personlig kontakt som vet vad jag heter och som verkligen bryr sig att jag blir nöjd och får det jag behöver.


Så nästa gång någon bjuder in dig på ett "home-party" eller vill berätta om något spännande de börjat jobba med LYSSNA! och är det något du behöver och kanske ändå köper på en stormarknad - handla av den personen istället. Jag lovar att du förgyller livet för både henne och dig själv.


Jag jobbar med ett företag som heter PM-International och här hittar du min butik med kosttillskott och hudvård av högsta kvalitet. Produkter som jag använt sedan januari 2014. Vill du veta mer skicka mig ett mail [email protected] så guidar jag dig till det du söker och hjälper dig få de resultat du vill ha!