Hälsosam Energi

Hälsosam Energi

Jun 10, 2024

Energi, Koncentraion och Fokus. Låter det som något du skulle behöva? Då bör du bland annat få i dig mer B-vitaminer! Vi förbrukar mycket B-vitaminer under dagen och särskilt om vi stressar.


Fitline Activize Oxyplus är ett B-vitaminkomplex.


B-vitaminer är viktiga för att du ska hålla dig pigg och är bland annat bra för Koncentration och fokus. De motverkar minnesstörningar, depression, lättretlighet, munsår, hjärtklappning och domningar. Dom är även uppiggande och bra för fettförbränningen. B-vitaminer är dessutom viktiga för kvaliteten på hår, hud och naglar och behövs även för att motverka inflammationer. De behövs även för blodbildning mm


Guarana är en naturlig källa till energi, Guarana innehåller koffein som är balanserande för kroppen och inte stressande som kaffe-koffein så du får en jämn energiökning. Ta guarana istället för kaffe det mår du bra av! Guarana ökar din inlärningsförmåga. Boostar hjärnan och ökar din koncentration och ditt fokus. Guarana ska också vara bra för hjärtat och förebygga blodproppar.


En källa till både B-vitaminer och Guarana är Fitline Activize Oxyplus som innehåller Niacin (B3), Panotensyra (B5), B6, B2, B1, Folsyra, Biotin, B12 och även C-vitamin. Det innehåller också som sagt Guarana och en brunalg som hjälper till att öka syreupptagningsförmågan i blodet.


Är vi stressade, trötta, ska träna eller behöver koncentrera oss extra (möten, prov etc) så är det ett experttips att ta Activize innan.


Endast naturliga ingredienser och smakämnen och inget tillsatt socker. Innehåller inte heller konserveringsmedel. Tack vare kärnkompetensen i Fitline - NTC så säkerställs ett högt upptag av produkten och din kropp kan tillgodogöra sig näringen. Upplev resultat. Läs mer om varför du ska välja Fitline här.


Kom ihåg att effekterna jag nämner ovan gäller B-vitaminer och Guarana oavsett hur du får i dig dem. Det är inte specifikt för Activize. Activize är bara en god dryck som innehåller vitaminer och näring av hög kvalitet så att vi enkelt får i oss det vi behöver. Som det gäller all mat och all näring - det är din kropp som gör jobbet, det är din kropp som behöver bränslet och använder det på bästa sätt för att du ska få må bra och vara energifylld.


Jag älskar Activize och använder det varje dag! Byt t ex ut eftermiddagskaffet eller gör som många elitidrottare och vardagsmotionärer - använd Activize före träning. Är även en utmärkt dryck att dricka på morgonen.


Fyll på med näring varje dag! Din kropp och knopp kommer tacka dig!


Köp här. (Vid två eller fler burkar får du gratis frakt)