Design Your Life

Design Your Life

Dec 28, 2021

Vi designar alla våra liv själva, vi gör valen som tar oss framåt.


Styr du ditt liv eller accepterar du bara hur det är?

Alla människor bestämmer över sina liv men det är inte lika lätt för en del. Vi är födda till olika omständigheter men om du läser det här så har du internet och en dator eller telefon. Så du är bättre utrustad än de allra flesta här i världen och du kan göra val som tar dig dit du vill. Våra omständigheter är inte de vi är.


Det finns de som föds i slummen och som tar sig dit dom vill. Det handlar om mål, inre styrka och positivitet. Att göra rätt val, de val som är rätt för en själv.


Vem är då jag?

Jag heter Karin och är 45 år, jag bor på en gård utanför Älvsbyn i Norrbotten med min man. Jag driver ett eget företag där jag fokuserar på att hjälpa andra hitta sin väg i livet. Jag jobbar även med kosttillskott som jag själv har använt sedan 2014.


Jag kommer i denna blogg dela med mig av hur du kan skapa ditt eget liv. Jag kommer att prata business, att jobba hemifrån och skapa sin egen frihet men det är inte enda vägen. Du kommer att ha glädje av att följa mig även om att vara anställd är din grej. Om du älskar ditt jobb och inte vill jobba hemifrån som jag vill. Detta handlar inte om att en sak är bättre än den andra. Det handlar om att var och en ska göra det som man mår bra av, det som gör en lycklig och det som utvecklar en själv.


Jag kommer att prata om näring. Det är många delar som gör att man mår bra i livet men det är jobbigt att göra en förändring om man inte har energi. Våra kroppar behöver näring, syre och vatten för att skapa energi. Det är egentligen rätt enkelt. Jag är ingen hälsonörd, jag kommer inte predika om ett glutenfritt leverne eller att träna fem gånger i veckan. Även här är det vad som får dig att må bra och vara lycklig som är det viktiga. Men mår man dåligt av att äta gluten – ja då kan man ju skippa det. Älskar man att träna då ska man göra det.


Du bör röra på dig, du bör äta bra mat, lagad från grunden och undvika halvfabrikat och processad mat. Jag tränar på min nivå, gillar vardagsmotion bäst och skiter alltid i gymmet. Jag försöker laga mat från grunden, den är bäst för oss och den är godast men jag har inte dåligt samvete om jag äter en fabriksbakad pepparkaka ibland.


Enligt mig så handlar livet om att njuta, att ha roligt och göra sitt bästa. Att hitta gnistan i allt man gör och att utvecklas hela tiden. Att inte stå stilla. Älskar du att umgås med människor och är den naturliga mittpunkten i varje fest eller älskar du att sitta ensam med din familj i en stuga i skogen? Vilket som är helt rätt. Huvudsaken är att du njuter!


Jag kan hjälpa dig som är fast i något form av ekorrhjul att se att det finns en annan möjlighet för just dig, att just det här jobbet kanske inte är ditt drömjobb men att du kan använda det att komma vidare. Jag kan hjälpa dig som inte har energi att göra något annat än jobba och sova att få mer energi, jag kan hjälpa dig som vill tjäna någon tusenlapp extra i månaden för åka på den där resan du alltid velat eller unna dig något du önskar men aldrig har råd med, jag kan hjälpa dig som precis som jag skulle älska att vara din egen chef och styra din tid precis som du vill. Att jobba när och var du vill och framförallt med vem du vill. Du som är en av mina diamanter.


Mina blogginlägg kommer bli en salig blandning, allt från rena businessinlägg med tips om verktyg att använda i sin online business till djupare texter som kommer få dig ifrågasätta hur du lever ditt liv och min intention är att du ska göra dom här små förändringarna som sammantaget blir en stor livsstilsförändring.