Livsstil Förändra ditt liv

10 steg till ett lyckligare liv

Vad innebär det att vara framgångsrik och leva sitt bästa liv? Är man framgångsrik om man tjänar massor med pengar och är fantastiskt bra på det man gör? Är man framgångsrik om man inte har så mycket pengar men lever livet till fullo och är lycklig? Om man har det man behöver?


Jag tror inte man blir lycklig av en massa pengar, inte pengarna i sig. Dom underlättar självklart men om du har allt du behöver och är glad och tacksam för det så lever du ett lyckligare liv än om du hela tiden strävar efter mer och bara blir lycklig när du nått ditt mål. Den lyckan är kortvarig för då får du snart för dig att du blir lycklig när du nått nästa mål och så är du tillbaka i kämpandet igen.


Livet är för kort för att inte vara lycklig och ha roligt hela tiden. Ta nu hela tiden med en nypa salt - saker händer MEN du kan välja hur du mår, du kan välja vad du tänker och du kan välja vad du känner. Du kan välja att komma tillbaka till ett glatt tillstånd snabbt när något tråkigt har hänt eller du kan välja att älta det i flera dagar, månader eller år.

Jag listar här 10 steg till att leva ett lyckligt liv. Dessa steg är inte i någon kronologisk ordning utan alla är viktiga. Det är svårt att ändra sitt tankesätt men det går faktiskt.


  1. Älta inte det förflutna. Livet sker här och nu. Att fundera över saker som hänt på något annat sätt än att ta lärdom av dem är helt slöseri med tid. Du förstör bara det nuvarande ögonblicket och om du tänker på det - det nuvarande ögonblicket är det enda ögonblicket som betyder något. Det är nu du lever, det är nu du ska vara lycklig.
  2. Oroa dig inte för framtiden. Detta är exakt lika illa som punkt 1. Du kan inte förändra framtiden överhuvudtaget. Det som sker det sker. Det enda du kan förändra är nuet och dina tankar vilket i sig kan förändra framtiden men om du sitter och oroar dig för att en viss sak ska hända eller inte hända så både förstör du nuet och dessutom kan du se till att det du oroar dig för blir verklighet eftersom du attraherar händelser som passar med dina tankar.
  3. Klaga inte, kritisera inte och skvallra inte. Det finns en bok som heter "En klagofri värld" av Will Bowen. Hela boken går ut på att man ska anta utmaningen om att inte klaga, kritisera och skvallra under 21 dagar. Jag lovar dig att om du tar dig an utmaningen så märker du att du klagar mer än du tror. Läs boken och ta utmaningen - vi kan behöva mindre klagomål i världen. Idén är att när du slutar uttala klagomål förändrar du också dina tankar till mer positiva vilket ju gör att du blir gladare och lyckligare i nuet och kan använda attraktionslagen till att skapa det liv du vill ha enklare.
  4. Omge dig med människor som ger dig energi, det är inte meningen att du ska umgås med dem som bara stjäl all din energi så att du alltid känner dig ledsen och negativ när du umgåtts med dem. Uteslut dem från ditt liv eller minimera tiden med dem om det inte går och hitta ett sätt att hantera dem du ändå måste ha kvar i ditt liv. Värna om din egen positiva energi hela tiden!
  5. Läs böcker eller lyssna på information om glädje, lycka och attraktionslagen. Du kan skapa ditt liv. Det är du som bestämmer. Du drar till dig det som är på samma frekvens som dina tankar och känslor så om du har låg energi och negativa känslor så drar du till dig negativa saker. Jag upprepar igen - livet levs just nu, inte förr eller sen utan NU och det är bara NU du kan se till att du är glad och lycklig. Det är inte lätt att ändra ett mönster av negativitet men det går och det är värt att jobba för.
  6. Var tacksam för allt du har. Tacksamhet är en stark känsla som attraherar mer saker att vara tacksam för. Så tänk på det har som du gillar och var tacksam för det. Jag lovar du blir gladare i stunden och mer positiva saker att vara tacksam för kommer dyka upp i ditt liv. När du känner dig nere tänk på allt du har att vara tacksam över, innan du somnar tänk på det du är tacksam över och KÄNN tacksamheten! Det ändrar ditt sinnestillstånd det lovar jag.
  7. Fokusera inte på det du inte vill ha. Byt ut tankar på negativa saker mot tankar på positiva saker. Tänk inte på hur mycket du avskyr din chef, tänk istället på hur glad du är som har ett jobb, och gör ditt bästa. Tänk inte på hur jobbiga dina barn är, tänk istället på hur tacksam du är att du har barn. Tänk inte på att din man aldrig plockar undan, tänk istället på det som gör att du älskar honom. Även om du inte kan tro att dina tankar skapar din framtid så kan du kanske tro att positiva tankar skapar ett gladare nu - och som vi kommit överens om - nuet är det enda verkliga!
  8. Har du problem att betala dina räkningar? Försök att inte ha negativa tankar om dem och oroa dig över hur du ska betala dem. Var tacksam över det du har mottagit för räkningen du betalar, du har ett tak över huvudet, du har värme och du har mat. Läs om sista meningen i punkt sju igen - den stämmer även in här!
  9. Var glad för andras skull. Släpp avundsjukan för att den personen har bilen du vill ha och den personen har en hund som du vill ha. Var glad och fira deras lycka istället. Du blir gladare i nuet och det är faktiskt mycket större chans att bilen och hunden blir din om du tänker lyckliga tankar om dem.
  10. Gör mer som är roligt. Njut av livet mer och prioritera det som du tycker om. Tar du dig tiden att ta hand om dig själv så blir du en bättre förälder, en bättre partner, en bättre dotter eller son. Du blir en bättre vän. Din första prioritet ska alltid vara du själv. Du är den viktigaste i ditt liv och om du inte prioriterar dig själv åtminstone ibland (men alltid egentligen) så kommer du inte att orka vara ditt bästa jag mot dem du tycker om.


Bonustips

Jag vet att det kan vara svårt att ta tag i allt det här om man är trött och slut, om man blir sjuk jämt och om man sover dåligt. Det är lättare att hamna i negativitet om man är trött. Det är också svårare att ta sig ur den.


För 10 år sedan började jag använda ett kosttillskott som består av helt naturliga ingredienser. Det har gett mig så mycket - framförallt en energi att ta hand om mig själv och njuta av livet. När din kropp får tillräckligt med näring så kan den läka. Den kan skapa energi och den kan bli harmonisk. För att få orken att ta tag i ditt liv så rekommenderar jag dig att testa! Beställ här så kommer jag sen att skicka dig ett mail där jag erbjuder tips och råd.