Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Karin Wälivaara

Om mig

I januari 2014 blev jag introducerad till ett kosttillskott. Jag var rätt ointresserad av hälsa och tyckte att jag var frisk - varför skulle jag behöva det? Men det var en kär vän som rekommenderade det (och hade fått fantastiska resultat) och min mamma var sugen på att prova så jag kände att ja jag testar väl då, lite mer energi kan ju aldrig skada.

Energi fick jag och en massa andra resultat som jag inte ens tänkt var något fel. Alla har väl småkrämpor. Men framförallt min mammas resultat gjorde att jag insåg att jag ville rekommendera

Fitline till andra.

Jag har dock inte velat vara den här hälsogurun som jag trodde man behövde vara så jag har under tiden gått kurser i marknadsföring online och sålt lite andra produkter som inte har med hälsa att göra. Jag har dock personligen aldrig slutat använda mina kosttillskott och det tänker jag aldrig göra heller. 

 Jag brinner för att hjälpa andra förändra sina liv. Att jobba mot sina drömmar och mål och få mer frihet - både frihet i tid och i pengar. 

Jag VET att man behöver näring för att få energin att göra en förändring i livet. Har vi ingen energi så orkar vi inte ta tag i andra saker och göra förändringar i livet. Gör vi inte förändringar så kommer vi att vara på samma ställe om fem år som vi är nu. Jag vill fortsätta utvecklas och jag vill hjälpa dig fortsätta utvecklas. Vill du något mer än där du är just nu? Häng på i min blogg

Att ge min kropp tillräckligt med näring var ett av de bästa beslut jag tagit i mitt liv, förmodligen det näst bästa (att gifta mig med min man toppar allt), jag har nu en annan mental styrka och klarhet. Jag ser livet med helt andra ögon. 1+1 kanske inte alltid är 2. 

Jag jobbar mycket med tankens skapande kraft och attraktionslagen och jag tror fullt på att om du lever ditt liv i hög energi och glädje så kommer du att dra till dig det du behöver. Du behöver inte tro på detta för att fortsätta följa mig. Du kan tro på att om du är glad så mår du bättre än dom du är ledsen och sur. Så varför inte sträva efter glädje och lycka?

Jag kan hjälpa dig som är fast i något form av ekorrhjul att se att det finns en annan möjlighet för just dig, att just det här jobbet kanske inte är ditt drömjobb men att du kan använda det att komma vidare. Jag kan hjälpa dig som inte har energi att göra något annat än jobba och sova att få mer energi, jag kan hjälpa dig som vill tjäna någon tusenlapp extra i månaden för att åka på den där resan du alltid velat eller unna dig något du önskar men aldrig har råd med, jag kan hjälpa dig, som precis som jag, skulle älska att vara din egen chef och styra din tid precis som du vill. Att jobba när och var du vill och framförallt med vem du vill. Dig som är en av mina diamanter. Läs mer här

Livet är en serie val vi gör och du kan alltid förändra ditt liv genom att göra andra val. Jag bloggar om livet, hur man kan förändra sina mönster och tankesätt och ger tips om verktyg man kan använda för att göra nya val. Jag är starkt influerad av Gabby Bernstein men jag har min egen tro. Jag kommer inte med pekpinnar och jag kommer inte att försöka övertyga dig om att mina åsikter och tankar är rätt. Jag tror att alla ska skapa sig en egen uppfattning och hitta sin egen "högre makt". Jag kommer även att blogga lite om hälsa såklart. Det är svårt att låta bli eftersom jag har fått sådana fina resultat (och fortfarande får det) men även här kommer jag inte med pekpinnar. Jag tror att vi alla är olika och jag tror det är viktigast att leva det liv som gör en lycklig. Det gör definitivt inte mig lycklig att gå ut och springa varje dag... (eller ens ibland)

Jag kan erbjuda dig vägledning mot din dröm...

Min dröm är att hjälpa minst fem personer som verkligen vill och har en passion för att gå vidare till att ersätta sina heltidslöner och kunna, precis som jag , jobba från var de vill, jobba när de vill och jobba med vem de vill. Jag har redan några som är på väg, skulle du vilja vara en av dem? Läs mer om att jobba med mig här.

Exakt vad dina mål är har ingen betydelse för mig. Jag finns här för både små och stora mål. 

Vad säger andra om att jobba med mig?

Yvonne Björk

"Att samarbeta med Karin är kreativt och upplyftande på alla tänkbara sätt. Allt hon gör är så proffsigt och genomtänk. Karin är duktig på att höja min och andras energier och hon brinner verkligen för att hjälpa andra att skapa sina drömliv. När du samarbetar med Karin får du möjligheten att utvecklas som person, leva ditt drömliv samt få verktygen till ett bättre välmående"

Yvonne Björk, Yvonnes Way of Life

Olivia Täng

“Jag uppskattar Karin som samarbetspartner för hennes kunskap, tydlighet, noggrannhet och klokskap. Hon är genuint ärlig samtidigt som hon alltid framhäver hur viktigt det är att man skall göra det man själv vill om man har olika åsikter. Det går alltid snabbt att få svar och respons och hon letar fram information och kunskap snabbare än en blinkning. Karin är även alltid peppande och lyfter en när det behövs. ”

Olivia Täng, Olivias Livsdesign

© designyourlife.se

Spirit Junkie Masterclass