Varför Fitline?

Jag har använt kosttillskott från Fitline i över tio år. Jag känner att jag ger min kropp det allra bästa. Det den behöver för att blomstra.

10 steg till ett lyckligare liv

Livet är för kort för att inte vara lycklig och ha roligt hela tiden. Du kan välja hur du mår, du kan välja vad du tänker och du kan välja vad du känner.

Tjäna extra pengar

Vill du tjäna extra pengar? Vill du jobba på dina egna villkor - när, var och hur mycket du vill?

Att leva i nuet

Att vara glad och lycklig i detta ögonblick är det som skapar dig en bättre framtid.

Till alla småföretagare

Jag tänkte berätta om hur du med ett litet företag kan dryga ut inkomsten. Hur du på dina egna villkor kan hjälpa människor till en bättre hälsa - även om du i ditt företag inte jobbar med hälsa.

Varför du borde handla från ett Network Marketing Företag

Network Marketing är bara ett sätt att sälja varor. Pengarna som "vanliga" företag lägger på reklam lägger Network Marketing företagen på bonusar till sina distributörer istället.

Varför borde jag ta ett kollagentillskott?

Kollagen är ett protein som finns lite överallt i kroppen. Det produceras i din kropp men produktionen minskar med åldern. Den börjar minska redan runt 25 års ålder...

Har du en bra morgonrutin?

Om du haft en bra morgon får du en bättre dag. Om du haft en stressig, jobbig morgon så får du en dålig dag. Tar du hand om dig själv på morgonen? Gör saker som du njuter av och tar tid för dig själv?

Kan kosttillskott bota sjukdomar?

Det korta svaret på den frågan är nej. Det långa svaret är ja....

Mitt liv är perfekt även när det inte är det

Visst är ditt liv perfekt eller hur? Det borde vara det för det är du som har valt det, det är du som har gjort de val som sett till att du hamnat där du är just nu.

Är dina åsikter viktiga?

Hela tiden har vi åsikter om saker som är fel hos andra (eller oss själva) och dom här åsikterna kan komma i vägen för vår lycka. Eller inte bara "kan" förresten dom gör det!

Hur är det ens möjligt

Dom säger att maten räcker. Att det vi köper i livsmedelsaffären ger oss tillräckligt med näring. Hur är det då möjligt att människor (sjuka och friska) mår bättre av kosttillskott?

När man är omotiverad och frustrerad

När man vet att ens tankar förändrar ens känslor och ens känslor förändrar vad som händer och ger negativ påverkan på kroppen kan det vara lite frustrerande

Att Ha Roligt och Njuta av Livet!

Det här med tankens skapande kraft. En del tror att med den menas att man sitter på en soffa och tänker sig fram till det resultat man vill ha. Så är det absolut inte.

Hur du får mer frihet i livet

För mig innebär frihet att kunna styra min tid helt själv, att välja när jag vill jobba, var jag vill jobba, hur jag vill jobba och hur mycket jag vill jobba.

Hur ser ditt drömjobb ut?

Jag vill hjälpa kvinnor skapa sina drömliv, göra det dom alltid velat och komma bort från vardagslunken

Tar du hand om den viktigaste personen i ditt liv?

Vet du ens vem det är? Många är så fokuserade på att ta hand om och hjälpa alla andra att de glömmer bort sig själv. Du är den absolut viktigaste personen i ditt liv.

Design Your Life

Alla människor bestämmer över sina liv men det är inte lika lätt för en del. Vi är födda till olika omständigheter...